Onze aanpak

Team op maat

Wij werken met een team bestaande uit minimaal twee consultants. Een ervaren senior werkt samen met één of meerdere junior medewerkers. Hierdoor heeft u altijd de expertise op het niveau dat op dat moment noodzakelijk is. Dat maakt de invulling effectief en verlaagt het investeringsbedrag.

"Doelgericht. Praktisch. Eenvoudig."

Onze aanpak

Betrokken bij elke stap

Iedere fase kent verschillende behoeftes. Onze aanpak is doelgericht, praktisch en eenvoudig. Wij bieden onze dienstverlening in verschillende vormen aan, zoals:

  1. GreenPurpose als projectleider: wij nemen u mee in alle fasen van de implementatie. Hierbij bewaken wij de mijlpalen, zorgen we voor aansluiting van de verschillende betrokkenen en verzorgen de benodigde documentatie gedurende het traject richting een definitieve rapportage. Daarbij kunnen we ook de linking pin met de externe accountant zijn.
  2. GreenPurpose als partner: als onderdeel van uw projectteam delen wij onze praktijkervaring en toetsen bijvoorbeeld de aanpak aan de voorschriften van de CSRD.
  3. GreenPurpose als klankbord: uw projectteam is in de lead en wij treden op als deskundige en adviseren bij de praktische invulling van het implementatietraject, alsmede de bijbehorende vastlegging.

Bij onze dienstverlening besteden wij altijd aandacht aan een dequate vastlegging. Wij hebben de beschikking over zelf-ontwikkelde templates zodat de 'audit-trail' vanaf de start inzichtelijk is.

#replace title#